خانه / عمومی و آزاد / ۷۶۳ – بررسی تأثیر فاینهای خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ

۷۶۳ – بررسی تأثیر فاینهای خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ

دانلود رایگان ۷۶۳ – بررسی تأثیر فاینهای خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ ، مقاله ، تحقیق 

 ۷۶۳ – بررسی تأثیر فاینهای خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ ” محصول بازاریابی شده توسط فروشگاه سارا فایل می باشد


                  فرمت فایل:   ورد – Word و قابل ویرایش تعداد صفحات: ۲۲         چکیده در این تحقیق تأثیر فاینهای خمیر CMP و فاینهای خمیر بروک بر میزان Cobb (میزان جذب آب) کاغذهای چاپ مورد بررسی قرار گرفت. همچنین تأثیر روش آهار زنی پیش مخلوط کردن ( Premixing ) آهار روزین – آلوم در PH خنثی – قلیایی و نسبتهای مختلف آلوم به روزین بر میزان Cobb (میزان‌جذب‌آب) کاغذهای چاپ مورد بررسی قرار گرفت. روش آهارزنی پیش مخلوط کردن باعث کاهش چشمگیر میزان Cobb گردید. با افزایش فاینهای خمیر CMP تا ۵% میزان Cobb به طور قابل توجهی افزایش یافت ولی با افزایش بیشتر فاینهای خمیر CMP تا ۱۰% میزان Cobb کاهش یافت. با افزایش فاینهای خمیر CMP تا ۵%، افزایش فاینهای خمیر بروک باعث کاهش میزان Cobb گردیدند. فاینهای خمیر بروک و نسبتهای مختلف آلوم به روزین به تنهایی تأثیر معنی داری بر میزان Cobb نداشتند. لغات کلیدی: فاین CMP ، فاین بروک، میزان Cobb ، Premixing مقدمه در ساخت کاغذ، …

این محصول ارزشمند “۷۶۳ – بررسی تأثیر فاینهای خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ  “توسط پورتال  سارا فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: sara-file.ir

همچنین ببینید

تحقیق زندگینامه مصدق

تحقیق زندگینامه مصدق تحقیق زندگینامه مصدق تصویری از این تحقیق     فرمت : PDF …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *